06 July 2009

Rehal Abby

Sedapnya micecream ni. Tengok boleh, tapi rasa tak boleh...kata abby kat abang2 dan kakaknya. Sesuap demi sesuap icecream tu masuk dalam mulut abby...

Ayah jom balik, abby ada idea ni untuk projek seni abby ...

Ok Untuk projek seni kali ini, abby akan menunjukkan pula kegunaan rehal...

Selepas sabar menanti abangnya selesai membaca Al Quran, abby pun mengambil rehal.


Ok untuk projek kali ini senang je, cuma perlukan rehal dan dinding rumah.

Pekara yang pertama adalah dirikan rehal di tepi dinding.

Pastikan rehal didirikan serapat yang mungkin macam gambar dibawah.

Ok tu je, cuba ayah teka abby buat apa?


Ayah tangkap gambar betul betul la, nanti ayah tau apa abby buat...

Cepat lah ayah teka...

Tengok betul betul...


Ok kalau ayah nak tau ni la pintu rumah tikus... rumah jarry kawan abby la...

Jerry masuk dalam ni la bila Tom keja dia...

Apa la ayah ni...

3 comments:

AZANI said...

tom and jerry,ok gak kartun tu, tapi asik kucing je kalah

GigiPalsu said...

Chief...
Walaupun Tom selalu kalah, tapi dia tak pernah menyerah kalah...

Setiap kali ada peluang dia pasti mencuba...

Kekadang tu dapat juga dia tangkap jerry, tapi x jadi nak makan, nak tau kenapa?

kalau dia makan jerry, nanti cerita habis...

Zaki said...

Kalau abby hitamkan kat lubang tikus tu lagi real...kan..kan.